Kā pagatavot krējuma siera bumbas marinādē no veikalā vai mājās gatavota jogurta

Krējuma siera bumbas ir dārgas, un tāpēc izveicīgas mājsaimnieces dod priekšroku to pagatavot mājās, izmantojot gandrīz improvizētus produktus.

Šodien mēs iesakām pagatavot krējuma sieru mājās no bieza jogurta. Turklāt jūs varat izmantot gan mājās gatavotu, gan veikalā pirktu jogurtu.

Un no iegūtā siera gatavosim gardas bumbiņas īpašā marinādē. Lieliska uzkoda jebkuram galdam.

Mājas krējuma siera bumbas

Sastāvdaļas

500 g bieza jogurta

0,5 tējk. sāls

1 tējk. garšvielas (provansas garšaugi)

2 ķiploka daiviņas

5-6 saulē kaltēti tomāti

100 ml augu eļļas (vēlams olīvu)

Sagatavošana

1Jogurtam pievieno sāli un labi samaisa.

2.Uzlieciet caurduri uz atsevišķa trauka un izklājiet to ar vairākās kārtās salocītu marli.

3.Jogurtu lej caurdurī. Virsu pārklāj ar marli un atstāj uz apmēram dienu, lai viss šķidrums izplūst. Ik pa laikam var apmaisīt.

Lasi vēl: Kādi olimpisko spēļu atklāšanas mirkļi pārsteidza visu pasauli un kāpēc par tiem runā vēl šodien

4.Krējuma siers no jogurta. Ievietojiet to atsevišķā traukā. Sūkalas var saglabāt citiem kulinārijas izstrādājumiem, piemēram, pankūkām.

5.Marinējiet sieru tieši šķīvī. Lai to izdarītu, apakšā ielejiet pusi augu eļļas, pievienojiet garšvielas, pievienojiet tomātus.

6.Krēmsieru sarullē bumbiņās un liek traukā ar marinādi. Rūpīgi samaisiet. Beigās uzklājiet atlikušo eļļu. Ļaujiet nostāvēties 3-4 stundas. Ja vēlaties, varat pievienot smalki sagrieztu ķiploku. Labu apetīti!

Ja siera bumbas grasāties ēst vēlāk, tas jāuzglabā burkā ar vāku vai cieši noslēgtā traukā.

Tik gardas bumbiņas ka uzkoda iepriecinās ne tikai kaislīgus siera cienītājus, bet arī pret piena produktiem vienaldzīgus cilvēkus. Noteikti mēģiniet to pagatavot.

Leave a Comment